WELKOM BIJ BARBARACHANSONS.NL

Deze website is gemaakt als eerbetoon aan de onvergetelijke Franse chansonnière Barbara (op 9 juni 1930 geboren als Monique Andrée Serf). De site is niet alleen bestemd voor de lezers van de biografische schets 'Barbara – een gezongen leven', want hoewel je met dit boek in de hand een ware reis kunt maken langs het leven en werk van Barbara, geven ook de muziek, films en documentaires een goed beeld van wie Barbara was als mens en als artiest.

U kunt alle muziek beluisteren die Barbara ooit heeft gezongen, op studioalbums en tijdens liveconcerten. Er zal tzt ook beeldmateriaal te zien zijn. Deze website wordt steeds aangevuld.


...
...

Het is de bedoeling dat er in de loop der tijd films op de site gezet worden, zoals Franz en de biopic Barbara van Balibar Amalric. Ook zullen er regelmatig verhalen worden geplaatst die het boek Barbara – een gezongen leven niet hebben gehaald, korte stukjes die zich voortreffelijk lenen voor een blog, met foto’s natuurlijk!

Omdat Uitgeverij Van Maaskant Haun royalty’s moet betalen voor het streamen van beeld en geluid vragen wij een bescheiden jaarlijks abonnementsgeld: tot 1 januari 2023 kunt u de website ongelimiteerd gebruiken voor €9,99 en daarna voor €19,99.

De vertalingen op deze website komen van google translate en zijn dus niet perfect.

www.barbarachansons.nl (ook te vinden onder www.barbarachansons.fr en www.barbarachansons.com is onderdeel van Uitgeverij Van Maaskant Haun

ABONNEREN